Enquête door Gemeente Boechout

Enquête: Ruimte voor Boechout en Vremde

Bedankt voor je deelname aan deze enquête!

In deze enquête willen we graag aan jou vragen hoe jij ‘ruimte’ in jouw gemeente ziet. De gemeentelijke administratie heeft, samen met twee studiebureaus, een ‘Visienota Ruimte 2030’ opgesteld. Daarin staan een aantal doelstellingen en actieplannen. Jij woont in Boechout. Jij beleeft ‘ruimte’ op je eigen manier. Wat is jouw mening over deze plannen?

Wie kan deelnemen aan de enquête?

Het zijn vaak dezelfde mensen die deelnemen aan dit soort vragenlijsten. Maar nu willen we een breder onderzoek doen. Op basis van de bevolkingsgegevens van Boechout werden er 950 mensen, ouder dan 16 jaar, door loting gekozen. Heb jij een uitnodiging gekregen om deel te nemen? Grijp dan je kans!

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.

De meeste vragen zijn eenvoudig, over enkele vragen moet je misschien iets langer nadenken. Laat dit je niet ontmoedigen. We vinden jouw mening echt belangrijk en waarderen je tijd en inzet.

Door het invullen van deze enquête werk je mee aan Fase 2 van het participatietraject.

In Fase 1 stelden we de visienota voor op ons inspraakplatform en buurtnetwerk Hoplr. In Fase 3 zullen we in kleine gespreksgroepen nog dieper ingaan op de thema’s van de visienota.

Hier vind je de volledige visienota.

De bevraging verloopt helemaal anoniem.

Via deze link krijg je meer informatie over de gegevensverwerking en jouw privacy. Je gaat hiermee akkoord door bij de eerste vraag te klikken op ‘Ik ga akkoord”.

Klaar om te starten? Succes!

Startdatum 12 mei 2021
Einddatum 21 juli 2021
37 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 21 juli 2021.

415 deelnemers
arrow_upward