Gemeente Boechout
Gemeente Boechout
18 apr. 2021

Bedankt voor jullie bijdragen aan de eerste fase van het project 'Ruimte voor Boechout en Vremde'!

Woensdag plaatsten we de laatste peiling over de ruimtelijke toekomstvisie voor Boechout en Vremde. Bedankt voor jullie talrijke deelname aan de eerste fase van dit participatieproject!

Meer dan 1700 inwoners volgden mee, met meer dan 3000 reacties en stemmen als resultaat! Heb jij alle actiepunten met peilingen al bekeken? Via het inspraakplatform of deze link voor Hoplr-leden krijg je nog eens een overzicht. De volledige visienota kan je overigens op onze website raadplegen.

Na vandaag sluiten we deze informatieve, eerste fase af. Met de resultaten van fase 1 gaan we over naar fase 2. Dat wordt een diepgaande enquête, die we naar een groep van 950 inwoners zullen sturen. Deze groep werd op zo'n manier samengesteld dat de bevolking zo goed mogelijk weerspiegeld wordt. Rond 15 mei krijgen de mensen uit deze groep een uitnodiging in de bus om aan de enquête deel te nemen. Ze krijgen hier een maand de tijd voor. Vragen? Mail naar participatie@boechout.be.

Na deze bevraging volgt nog een derde fase in juni. Hierin nodigen we inwoners uit om deel te nemen aan een reeks wereldcafés.

Bedankt
1

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Boechout Wijken
1 vind-ik-leuk
1 reactie
Dit maakt deel uit van
folder Project
Ruimte voor Boechout en Vremde

Het gehele participatieproject bestaat uit drie fases: een reeks buurtpeilingen, een enquête bij een willekeurige steekproef en ten slotte een wereldcafé.

Alle inwoners van Boechout en Vremde kunnen deelnemen aan de eerste fase. Daarbij lanceren w…

Lees meer