Ruimte voor Boechout en Vremde

Het gehele participatieproject bestaat uit drie fases: een reeks buurtpeilingen, een enquête bij een willekeurige steekproef en ten slotte een wereldcafé.

Alle inwoners van Boechout en Vremde kunnen deelnemen aan de eerste fase. Daarbij lanceren we om de drie dagen een peiling waarop kan worden gestemd. Bovendien stellen we telkens een vraag die tot meer bezinning over het onderwerp leidt. We nodigen alle inwoners dan ook uit om bij de peiling in dialoog te gaan.

Deze fase van het participatieproject vindt plaats via digitaal buurtnetwerk Hoplr. Daarnaast is het project beschikbaar via het publiek inspraakplatform van de gemeente: https://participatie.boechout.be/. Zo kunnen ook inwoners zonder Hoplr-account deelnemen. Reacties over de twee platformen worden samengevoegd en zijn dus op beide plaatsen raadpleegbaar.

3340 meningen
322 reacties
Ruimte voor Boechout en Vremde

Tijdslijn

1

Fase 1 - Buurtpeilingen

18 mrt. 2021 - 18 apr. 2021

We stellen de toekomstvisie voor aan de hand van een reeks buurtpeilingen. Dit is een informatieve fase waarmee we inwoners uitnodigen mee na te denken over het ruimtelijke toekomstbeeld voor Boechout en Vremde.

2

Fase 2 - Enquête

10 mei 2021 - 06 jun. 2021

We nodigen een representatieve groep Boechoutenaren uit om een enquête in te vullen. Dit zal zowel online als offline plaatsvinden.

3

Fase 3 - Wereldcafé

14 jun. 2021 - 26 jun. 2021

We gaan samen met geïnteresseerde inwoners rond de tafel zitten om dieper in te gaan op de onderwerpen en resultaten van fase 1 en 2

Gemeente Boechout
Gemeente Boechout
09 jun. 2021

Kom naar het wereldcafé over ruimte in Boechout

Hoe ziet Boechout er over 10 jaar uit? Schrijf je in voor één van de wereldcafés en denk samen met je medebewoners na over de ruimtelijke toekomst van onze gemeente. Onder leiding van een extern bureau ga je dieper in op verschillende thema's.

Doe je mee?

  • Laat je stem horen en kom naar één van de wereldcafés op zaterdagvoormiddag 19 juni, dinsdagavond 22 juni of donderdagavond 24 juni.
  • Inschrijven is verplicht en doe je via www.boechout.be/wereldcafe. De plaatsen zijn beperkt.

>> Meer info vind je hier.

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Boechout Dorp
2 reacties
Boechout Wijken
1 vind-ik-leuk
arrow_upward